Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendedenhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag - direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Uw ervaringen met online helderzienden uit Den Haag
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendedenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Esterella
  Ervaring met helderziende Esterella
  Ik heb je laatst gesproken en je gaf mee hele mooie voorspelling mee. Ook vroeg je of deze man naar het buitenland moest. De volgende dag kreeg ik een bericht van hem dat hij inderdaad in het buitenland was.
Ik vertrouw dat de rest ook uit komt.

Lieve groet .




Ervaring van Butterfly met helderziende Esterella   Ervaring van Butterfly met helderziende Esterella   Ervaring van Butterfly geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Esterella  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Aurora
  Ervaring met helderziende Aurora
  Wat ben jij een zuiver mens.




Ervaring van Latoya  met helderziende Aurora   Ervaring van Latoya  met helderziende Aurora   Ervaring van Latoya geplaatst op 2 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Aurora  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Er zijn er maar weinig zoals Anouk op deze lijn...Ze heeft tot vervelens toe altijd gelijk gekregen! Dank je voor jouw luisterend oor, scherpe readings en wijze raad. Jij hebt mij echt bij gestaan in een hele moeilijke periode in mijn leven en dat zonder oordeel. Ik waardeer jou enorm, liefs Malika




Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika met helderziende Anouk   Ervaring van Malika geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Caroline is in één woord geweldig!!




Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Je bent een super lieve vrouw je hebt me goeie tips gegeven waar ik mee aan de slag ga en heel goed gesprek geweest ik ga jou op de Hoogte houden bel je snel weer




Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia met helderziende Daisy   Ervaring van Patricia geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Dank je wel, je hebt veel juist informatie gegeven over het verleden van A. en van ons. Ben benieuwd naar de toekomst.
Dank je wel dat je mij weer in mijn kracht zet. Xx




Ervaring van Schorpioen met helderziende Caroline   Ervaring van Schorpioen met helderziende Caroline   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Daisy
  Ervaring met helderziende Daisy
  Lieve, lieve Daisy,
Wat hebben we weer even genoten van onze gesprek. Mooie dingen gezien die staan te gebeuren die we mee gaan nemen het nieuwe jaar in met veel positiviteit. Ik zal opnieuw een recentie plaatsen als we wat verder in de tijd staan. Dank je wel Daisy, je bent een heerlijk mens om mee te praten!
Liefs and love for you.




Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen met helderziende Daisy   Ervaring van Carmen geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Daisy  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lady-Ly
  Ervaring met helderziende Lady-Ly
  Lady-ly heb ik al vaker gesproken. Ze is helder en eerlijk. Wat ze zegt is uitgekomen. Dus een aanrader.




Ervaring van Bert met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Bert met helderziende Lady-Ly   Ervaring van Bert geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lady-Ly  


Ervaringen van bezoekers met helderziende John
  Ervaring met helderziende John
  Meer dan 10 sterren waard. Top medium van deze site. Oprecht, integer, puur en zuiver. De beste die ik ken. Liefs E




Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline met helderziende John   Ervaring van Eveline geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met John  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Romeo
  Ervaring met helderziende Romeo
  Bedankt lief bijzonder mens




Ervaring van earlybird met helderziende Romeo   Ervaring van earlybird met helderziende Romeo   Ervaring van earlybird geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Romeo  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Dennis
  Ervaring met helderziende Dennis
  Lieve Dennis, ik blijf het zeggen, wanneer ik jou bel, dan ben je er altijd voor mij! Je voelt alles zo haarfijn aan. Ik hoef je niks te zeggen, je hoort mijn stem en je weet meteen wat er speelt. Je zei tegen me er zijn blokkades, die heb jij verwijderd
door de rituelen op een positieve manier uit te voeren. Heb geloof en vertrouwen en je zult zien er gaan deuren voor je open. En nou ik kan je vertellen, ja hoor binnen 1 week, kreeg ik te horen, je krijgt er een functie bij en jaaaa
En een contract!! Eindelijk dat laatste wilde maar niet lukken, ik werd flink gedwarsboomd. Zo zie je maar, waar een wil is is een weg! Heb vertrouwen en blijf positief en heb geloof, dat zijn jou kernwoorden. Nou lieve mensen ik kan je vertellen, meer dan ontelbaar waar!! Met deze lieve man, kan je lachen heeft veel humor maakt me ook altijd weer aan het lachen..
Ik zou zeggen de beste op deze lijn!!
Aarzel niet en je zult het zelf ervaren hoeveel deuren er voor je opengaan!!
Ervaar t zelf lieve mensen
Liefs a happy woman





Ervaring van Suzanne  met helderziende Dennis   Ervaring van Suzanne  met helderziende Dennis   Ervaring van Suzanne geplaatst op 1 december 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Dennis  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Alena
  Ervaring met helderziende Alena
  Lieve Alena,
Ik heb je nu drie keer mogen spreken en keer op keer weet jij enkel met een naam (meer mag ik niet vertellen) spot om te vertellen wat de situatie is en wat ik kan en mag verwachten. Je geeft liefdevolle maar eerlijk advies en helpt me echt verder. Daarnaast heb je mij advies gegeven dat voor mij letterlijk een wereld van verschil maakt!
Je bent echt een unieke dame en een waardevolle toevoeging hier op de lijn! Wat een prachtige gave en wat een fijne gesprekken!
Dankjewel!




Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S met helderziende Alena   Ervaring van S geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Alena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Live Caroliene ,ik heb net met u gesproken u bent top vrouw en i lief k vond heel mooie gesprek bedankt.




Ervaring van Gina met helderziende Caroline   Ervaring van Gina met helderziende Caroline   Ervaring van Gina geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sara
  Ervaring met helderziende Sara
  Lieve Sara, dank je wel voor het heerlijk positieve gesprek. Een aangename verrassing. Ik belde je niet voor de liefde maar je positieve reading over de liefde was erg fijn. Klopte wat je vertelde. Ik houd je op de hoogte. Ik neem zeker weer contact met je op als het weer zwaar wordt. Hoop dat er weer snel contact komt. Lieve groetjes, Dame uit Mokum




Ervaring van Happy Girl met helderziende Sara   Ervaring van Happy Girl met helderziende Sara   Ervaring van Happy Girl geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sara  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Sharida
  Ervaring met helderziende Sharida
  als ik je bel, weet je altijd wie ik ben en waar ik over bel. na dat je zoveel mensen spreek. Het was weer fijn om je weer te spreken en mij weer duidelijke uitleg en bevestiging te geven over rob en mij.
Dankjewel




Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e met helderziende Sharida   Ervaring van e geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Sharida  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Oceana
  Ervaring met helderziende Oceana
  Oceana ken ik al jaren. Ik ken geen medium die zo precies kan zien als zij. Oceana is met deze gave geboren. Zij krijgt op haar ogen wat jij vraagt. Je zult versteld staan. liefs Sara




Ervaring van Sara met helderziende Oceana   Ervaring van Sara met helderziende Oceana   Ervaring van Sara geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Oceana  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jeannet
  Ervaring met helderziende Jeannet
  Super goed. dank je wel voor je consult. Lieve Jeanett,
Je bent een schat van een vrouw. Lief en oprecht in het invoelen. Ik kan niet wachten totdat ik jou kan vertellen dat je mooie voorspellingen zijn uitgekomen met de man van dansen. Dank je wel.xxx.




Ervaring van Lieselot met helderziende Jeannet   Ervaring van Lieselot met helderziende Jeannet   Ervaring van Lieselot geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jeannet  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Karlien
  Ervaring met helderziende Karlien
  Lieve Karlien, alles wat je voorspelde is uitgekomen deze week. echt bijzonder. bedankt en grtjes E




Ervaring van Els met helderziende Karlien   Ervaring van Els met helderziende Karlien   Ervaring van Els geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Jos
  Ervaring met helderziende Jos
  Lieve Jos. Dank je wel super fijn om met je te praten bel je snel weer. Echt de beste. Liefs S




Ervaring van Stefanie met helderziende Jos   Ervaring van Stefanie met helderziende Jos   Ervaring van Stefanie geplaatst op 30 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Jos  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Mari Elena
  Ervaring met helderziende Mari Elena
  Ik bel je al tijden als ik weer hulp nodig heb. Je bent super invoelend en oplossingsgericht. Een gevoelsmens met een hele brede kennis. Je weet waar je over praat. Geen mening. Gewoon een heel goed medium. Ook nu heb je mij weer zo goed geholpen dat ik nu maar eens een recensie schrijf en je een compliment maak uit mijn hart. Ik hoop je nog lang te mogen spreken. Paul.




Ervaring van Paul met helderziende Mari Elena   Ervaring van Paul met helderziende Mari Elena   Ervaring van Paul geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Mari Elena  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Merlijn
  Ervaring met helderziende Merlijn
  Hi Merlijn,
Hartelijk dank voor je reading.
Ik ben zelf medium en Merlijn zag precies wat mijn gaven zijn. Hij wist mij precies de juiste adviezen te geven. Een goede consulent!
Top!




Ervaring van K met helderziende Merlijn   Ervaring van K met helderziende Merlijn   Ervaring van K geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Merlijn  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Johan
  Ervaring met helderziende Johan
  Beste Johan, je bent eerlijk, realistisch en ontzettend fijn om mee te praten. Dankjewel. Liefs M




Ervaring van Mireille met helderziende Johan   Ervaring van Mireille met helderziende Johan   Ervaring van Mireille geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Johan  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Shar
  Ervaring met helderziende Shar
  Hoi Shar wat ben jij super goed. Ben van plan je vaker te bellen. Jij kan heel goed inzien wat de situatie is en je denkt met mij mee super lief van je. xx J





Ervaring van Jeanette met helderziende Shar   Ervaring van Jeanette met helderziende Shar   Ervaring van Jeanette geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Shar  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Wat een lief en integer medium is caroline. Zij kon mij zoveel vertellen met alleen een naam ik ben helemaal compleet in shock maar op een goede manier. Ik ga haar absoluut vaker bellen.
Dankjewel lieve caroline




Ervaring van Anoniem  met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem  met helderziende Caroline   Ervaring van Anoniem geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Isha
  Ervaring met helderziende Isha
  Isha, dank!




Ervaring van sfinx met helderziende Isha   Ervaring van sfinx met helderziende Isha   Ervaring van sfinx geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Caroline is een hele lieve vrouw en geeft goed helderheid van de situatie! Topvrouw!
Dank u wel!






Ervaring van S met helderziende Caroline   Ervaring van S met helderziende Caroline   Ervaring van S geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga is een rots in de branding.

Dankjewel voor alles. Ze heeft me veel positieve energie gegeven.
Jij bent rechtvaardig . top.





Ervaring van Margit met helderziende Olga   Ervaring van Margit met helderziende Olga   Ervaring van Margit geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Louisa
  Ervaring met helderziende Louisa
  Alles wat je zei over wat er gebeurt op mijn werk is uitgekomen. Ik bel je snel weer topper!




Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. met helderziende Louisa   Ervaring van D. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Gladys
  Ervaring met helderziende Gladys
  Lieve Gladys, het ging te snel, ik kon je niet meer bedanken maar je bent een topper, alles klopt wat je zegt.
Een dikke brasa van mij.




Ervaring van F. met helderziende Gladys   Ervaring van F. met helderziende Gladys   Ervaring van F. geplaatst op 29 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Gladys  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Anouk
  Ervaring met helderziende Anouk
  Anouk, de lening voor het huis is goedgekeurd, goed gezien. Dank je voor de wijze raad. Het is gelopen zoals je zei. Ik bel je gauw.




Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem met helderziende Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Heel lief en fijn gesprek met haar gehad. echt n aanwinst. ze wist mij veel te vertellen wat klopte. ik bel haar vast nog eens terug .




Ervaring van J met helderziende Caroline   Ervaring van J met helderziende Caroline   Ervaring van J geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Lieve Caroline,
Wat een fijn en motiverend gesprek had ik net met u. Zonder dat ik veel zei wist u de situatie te plaatsen.
Ik hoop echt dat t uitkomt. Laat t zeker weten ook via deze weg. Hartelijk dank.




Ervaring van A met helderziende Caroline   Ervaring van A met helderziende Caroline   Ervaring van A geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Heel erg bedankt voor het mooie en duidelijke gesprek ! Ik ga u zeker nog eens bellen . U bent een schat van een vrouw . Liefs i




Ervaring van I met helderziende Caroline   Ervaring van I met helderziende Caroline   Ervaring van I geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Zonder veel te zeggen werd de situatie en de persoon volledig correct beschreven. Meelevend, lief en vriendelijk en heel duidelijk.
Bedankt dat u alles nog bevestigen en mijn gevoel kon omschrijven.
Ik vertrouw erop dat u gelijk heeft.
Ik blijf zeker rechtop staan!!

Lieve groet,




Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met helderziende Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling  met helderziende Caroline   Ervaring van Leuke naam en mooie vraagstelling geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Caroline
  Ervaring met helderziende Caroline
  Caroline werkt snel en is een wijze vrouw.
Zij kan zich goed inleven en denkt met je mee. Voelt ook heel vertrouwd. Een aanrader.




Ervaring van Jannie met helderziende Caroline   Ervaring van Jannie met helderziende Caroline   Ervaring van Jannie geplaatst op 28 november 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Caroline  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendedenhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendedenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendedenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

1
 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendedenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden