Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendedenhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag - direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Olga
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendedenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Jou gesprekken jou woorden jou luisterend oor het geeft mij allemaal een zeer fijn gevoel, het is fijn dat je er altijd bent, uit jou gesprekken haal ik weer energie en kracht die ik hard nodig heb, bedankt dat jij mij zo helpt en steunt, ik hoop dat alles snel goed gaat komen maar de gesprekken tussen ons zijn goud waard. Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 2 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga
Zo leuk om jou aan de lijn te hebben.
Zo positief, lief, vriendelijk en vrolijk, je Kan met jou heel goed praten.
Als de voorspelling uit komt laat ik het zeker weten.
Veel liefs Marianne.




Ervaring van Marianne  met helderziende Olga   Ervaring van Marianne  met helderziende Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 1 juni 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve lieve Olga. bedankt voor het gesprek. Ik kan niet anders dan je vertrouwen. Ik ga je sowieso nog bellen. Veel liefs .
.




Ervaring van Helena met helderziende Olga   Ervaring van Helena met helderziende Olga   Ervaring van Helena geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Bedankt voor je inzichten Olga. Ik vertrouw je . Ik heb je een maand geleden gesproken en alles is uitgekomen. Super bedankt.




Ervaring van Jada met helderziende Olga   Ervaring van Jada met helderziende Olga   Ervaring van Jada geplaatst op 25 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga. Je bent een superlieve vrouw. die alles heel duidelijk in de kaarten ziet en ook alles duidelijk uitlegt. Ik hoop dat alles uitkomt wat je zei. Dank je wel. xxx




Ervaring van Marianne met helderziende Olga   Ervaring van Marianne met helderziende Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Daarnet je aan de telefoon gehad en ja hoor ik had eerst een andere gebeld en ik toch even naar jouw gebeld en juist hetzelfde wat zijn jullie toch bijzonder, en ik vind het heel fijn jouw gesproken te hebben Olga.




Ervaring van Eugie met helderziende Olga   Ervaring van Eugie met helderziende Olga   Ervaring van Eugie geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Je bent de allerfijnste medium om mee te praten, elke dag weer, elke keer wanneer ik je spreek is het een warm welkom, een warm thuiskomen van lieve woorden, maar vooral je kennis, wijsheid, kracht en vooral wanneer ik het even niet zie zitten dan weet jij maar altijd weer omhoog te trekken, Jij bent de allerbeste en de aller liefste voor mij heel bijzonder je bent een super lief persoon Lieve Olga.
Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Aanrader. zuiver topadvies. Olga is duidelijk een topparagnoste
dat goede inzichten geeft. Ik heb haar aantal keer gesproken en alles klopt.




Ervaring van Dian met helderziende Olga   Ervaring van Dian met helderziende Olga   Ervaring van Dian geplaatst op 22 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga kan zonder info vooraf een compleet beeld neerzetten. Ze geeft een helder inzicht in je situatie zodat je een idee krijgt welke stappen er genomen zouden kunnen worden. Dit geeft rust. Olga heeft een uitzonderlijke gave. Een meer dan een geweldige dame die echt ziet.




Ervaring van Suzette met helderziende Olga   Ervaring van Suzette met helderziende Olga   Ervaring van Suzette geplaatst op 21 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Beste Olga, jij bent zo goed. ik ga je zeker weer bellen.
heel erg bedankt dat je naar me geluisterd hebt. Ik ga zeker wat doen met je voorspellingen.




Ervaring van Noella met helderziende Olga   Ervaring van Noella met helderziende Olga   Ervaring van Noella geplaatst op 21 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,
Ik hoop van harte dat ik je nog eens kan spreken, je bent een TOPPERTJE. Dikke knuffel. Top, zuiver, vlot en eerlijk. Liefs M




Ervaring van Marcha met helderziende Olga   Ervaring van Marcha met helderziende Olga   Ervaring van Marcha geplaatst op 19 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Eerste keer dat ik je heb gebeld en wat ben jij goed. Heel eerlijk en fijne vrouw. Je hebt mij antwoorden en duidelijkheid gegeven met dingen die jij niet kon weten. Echt een aanrader als je een eerlijk antwoord zoekt. Dank je wel x.




Ervaring van Daniella met helderziende Olga   Ervaring van Daniella met helderziende Olga   Ervaring van Daniella geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Prachtig verhelderend gesprek gehad met Olga.
De moeite waard om haar te contacteren.
Op die manier had ik het nog niet gezien.
Kanjer ben je.




Ervaring van Jozef met helderziende Olga   Ervaring van Jozef met helderziende Olga   Ervaring van Jozef geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Bedankt voor jou steun, je wijze woorden, je altijd positieve woorden, gewoon bedankt dat JIJ er altijd bent! Zeker nu ik het best moeilijk heb, is praten met jou het fijnste wat er is. Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Wat een geweldige vrouw, het consult had ik niet beter of anders kunnen wensen.




Ervaring van Sterre met helderziende Olga   Ervaring van Sterre met helderziende Olga   Ervaring van Sterre geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Dankjewel voor je paranormale inzichten. Het heeft me goed gedaan en de tijd zal de waarheid tonen. Veel liefs





Ervaring van Soraya met helderziende Olga   Ervaring van Soraya met helderziende Olga   Ervaring van Soraya geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, wat ben jij toch fantastisch paragnost. Je ziet en voelt het allemaal. Je bent geweldig.




Ervaring van Doortje met helderziende Olga   Ervaring van Doortje met helderziende Olga   Ervaring van Doortje geplaatst op 10 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Je bent gewoon de allerbeste en de aller liefste medium die er bestaat! Wat jij weet en kan, dat is bizar goed.
Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 9 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, Zo fijn met jou te praten, bedankt voor alles wat je doet maar vooral je luisterend oor, bedankt voor je wijze woorden, je steun en alles wat je weet en ziet.
Je bent een grote steun voor mij in deze moeilijke tijd, weet dat jou gesprekken GOUD waard zijn!
Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 4 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga is gewoon super, een echt super supermedium. Bedankt voor het consult en twijfel er niet aan dat het nu weer zo zal uitkomen. U hoort weer van mij. Liefs Eveline.




Ervaring van Eveline met helderziende Olga   Ervaring van Eveline met helderziende Olga   Ervaring van Eveline geplaatst op 2 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, bij deze wil ik jou heel erg bedanken. Voor jou steun en advies. Veel liefs, Amy.




Ervaring van Amy met helderziende Olga   Ervaring van Amy met helderziende Olga   Ervaring van Amy geplaatst op 2 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Jou gesprekken, jou woorden, alles wat je door krijgt, voelt, ziet en weet, het is zo fijn elke keer met jou te praten. Je bent een grote betekenis voor mij in al die jaren al geweest en nu nog steeds. We hebben zoveel besproken, zoveel gelachen en ik zoveel tranen gelaten, bij jou kan alles, niets is teveel, vooral in deze tijd dat ik mij zo rot voel ben je er altijd.Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 1 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Je bent een topper in deze moeilijke tijden voor mij, je woorden, je steun, en je vertrouwen helpen mij erdoorheen, dankjewel dat je er altijd bent, dankjewel dat je altijd luistert en dankjewel dat je eerlijk en oprecht bent, jou gevoel en alles wat je weet en ziet is enorm knap, ik ben altijd blij jou stem te horen. Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 27 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga is een zeer goed helderziende en is ook zeer invoelend. Je hoort nog van mij.




Ervaring van Ed  met helderziende Olga   Ervaring van Ed  met helderziende Olga   Ervaring van Ed geplaatst op 27 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga. U bent een geweldige vrouw sterk en dapper. Het consult was heel mooi, ik zal u gauw weer bellen. Liefs Susan.




Ervaring van Susan met helderziende Olga   Ervaring van Susan met helderziende Olga   Ervaring van Susan geplaatst op 26 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Je bent gewoon de allerbeste medium die er bestaat! Je bent de aller liefste, fijnste, gezelligste Olga met jou is het altijd vertrouwd aan de telefoon, jou dierbare gesprekken draag ik altijd bij me.
Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 24 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga

Dankjewel voor de mooie voorspelling
Houd je zeker op de hoogte als ik de ware heb ontmoet
Veel liefs Marianne




Ervaring van Marianne  met helderziende Olga   Ervaring van Marianne  met helderziende Olga   Ervaring van Marianne geplaatst op 23 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, ik heb je zaterdag voor de eerste maal gebeld en heb een fijn gesprek gehad met jou. Ik had bevestiging nodig en die heb ik van jou gekregen. Je kon ook duidelijk de dingen zien zonder dat ik er iets over had gezegd. Je bent een rustig persoon en zegt de dingen duidelijk. Dank hiervoor veel liefs.




Ervaring van Bernadette met helderziende Olga   Ervaring van Bernadette met helderziende Olga   Ervaring van Bernadette geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, ik wil je bedanken voor je geruststellende woorden en adviezen. Zoals altijd. Ik blijft zeker mijn intuitie volgen. En zal zeker mijn grens blijven geven. Bedankt. Spreek je snel weer. Groetjes Iris.




Ervaring van Iris met helderziende Olga   Ervaring van Iris met helderziende Olga   Ervaring van Iris geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga,

Als er 1 iemand is die zo vertrouwd, lief en behulpzaam is dan ben jij dat wel.
Je bent er altijd, voor iedereen vooral voor mij! Hoe jij dingen weet, ziet en voelt elke keer weer luister ik met veel verbazing naar jou woorden, het is fijn om alles met je te delen en om met je te praten. Liefs NY




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 21 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga je bent in 1 woord fantastisch. Dankjewel. Wat ben jij goed .




Ervaring van Alieda met helderziende Olga   Ervaring van Alieda met helderziende Olga   Ervaring van Alieda geplaatst op 20 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, is begripvol en is heel zorgvuldig en keer op keer heeft ze gelijk met haar voorspellingen. Ik zou der voor geen goud willen missen. Toppertje ben je.
Dikke knuf Bianca.




Ervaring van Bianca met helderziende Olga   Ervaring van Bianca met helderziende Olga   Ervaring van Bianca geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Olga, ik ken niemand die zo snel en accuraat antwoorden geeft en niet praat over wat ik helemaal niet gevraagd heb. Het is een paar maand geleden dat ik je belde en ik had de hoop al opgegeven dat wat je me vertelde zou uitkomen. Maar niets is minder waar, het is exact gegaan zoals je vertelde. Mijn oprechte dank. Monique x




Ervaring van Monique  met helderziende Olga   Ervaring van Monique  met helderziende Olga   Ervaring van Monique geplaatst op 14 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  dank u Olga, je hebt me weer inzicht gegeven.

Ik wil je bedanken langs deze weg.

Tot snel, groetjes C.




Ervaring van Catharina met helderziende Olga   Ervaring van Catharina met helderziende Olga   Ervaring van Catharina geplaatst op 14 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Olga
  Ervaring met helderziende Olga
  Lieve Olga, altijd vertrouwd, altijd fijne, warme gezellige, dierbare gesprekken.
Altijd eerlijk en oprecht, altijd vrolijk en meegaand je bent gewoon altijd fijn om mee te praten, het is fijn dat je er bent, het is zeer waardevol hoe jij de dingen ziet, weet en kunt vertellen.
Ik waardeer je zeer lieve Olga. Liefs NY.




Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY met helderziende Olga   Ervaring van NY geplaatst op 10 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Olga  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendedenhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendedenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendedenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendedenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden