Home Ervaringen Den Haag Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Helderziendedenhaag.nl


  Helderzienden uit Den Haag - direct antwoord.
Paswoord vergeten?
     
   
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  helderzienden Daghoroscoop  Stier door  helderzienden Daghoroscoop  Tweelingen door  helderzienden Daghoroscoop  Kreeft door  helderzienden Daghoroscoop  Leeuw door  helderzienden Daghoroscoop  Maagd door  helderzienden
Daghoroscoop  Weegschaal door  helderzienden Daghoroscoop  Schorpioen door  helderzienden Daghoroscoop  Boogschutter door  helderzienden Daghoroscoop  Steenbok door  helderzienden Daghoroscoop  Waterman door  helderzienden Daghoroscoop  Vissen door  helderzienden
 
Maak een GRATIS helderziende-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen helderziende Lola
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze helderzienden in Den Haag?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze helderzienden uit Den Haag van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek helderziende?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per helderziende uit Den Haag.

U kiest uit het dropdownmenu een helderziende en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek helderziende nalezen.

Alle ervaringen die je op helderziendedenhaag.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze helderzienden uit Den Haag had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze helderzienden hier te plaatsen.

     

  Kies een helderziende en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,

Vandaag met je gesproken. Je gaf aan de handdoek nog niet in de ring ge gooien, omdat hij vroeg of laat voor mij zal gaan kiezen. Als het zover is, plaats ik voor jou opnieuw een recentie.

Dank je voor je geduld en consult.

Liefs, je Amsterdammer.




Ervaring van Carmen  met helderziende Lola   Ervaring van Carmen  met helderziende Lola   Ervaring van Carmen geplaatst op 31 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola dank voor het verhelderende consult. Ik ben benieuwd.. Lola is een aanrader voor iedereen die wilt bellen! xx G




Ervaring van Galina met helderziende Lola   Ervaring van Galina met helderziende Lola   Ervaring van Galina geplaatst op 26 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve schat wat ben ik blij dat ik je eindelijk een keer heb kunnen bereiken die antwoorden kippenvel waardig dingen die jij zeker NIET kon weten WIST jij zo op te noemen ik ben je erg dank baar liefs sophie




Ervaring van Sophie  met helderziende Lola   Ervaring van Sophie  met helderziende Lola   Ervaring van Sophie geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik ben blij dat ik er eindelijk door heen kwam na een eerlijk en duidelijk en zuiver gesprek met alle info en hand vaten kan ik weer de hele wereld aan dank je wel lieverd ik ga je gauw weer bellen gr ed




Ervaring van Ed met helderziende Lola   Ervaring van Ed met helderziende Lola   Ervaring van Ed geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Wauw wauw wauw een week geleden had ik je gesproken over mijn relatie dat ik er niet meer in geloofde maar wauw we zijn weer gelukkig bij wlkaar en hij is op zijn knieen gegaan en ik heb jaaa gezegd zo blij met jou lola zo puur en recht door zee en eelijk ik ga je zeker gauw bellen om je op de hoogte te houden mijn dank naar jou is eeg groot lola dank je wel veel liefs patries




Ervaring van Patries  met helderziende Lola   Ervaring van Patries  met helderziende Lola   Ervaring van Patries geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Altijd een heerlijk mooi mens om een gesprek mee te hebben als je het even niet meer weet heb veel aan haar mijn dank is groot, lieve groet dominick .




Ervaring van Domonick met helderziende Lola   Ervaring van Domonick met helderziende Lola   Ervaring van Domonick geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Hoi mooi mens bedankt voor je mooie reading je gaat me zeker wat regelmatiger horen (mits ik er door heen kom ) lieve groet gerda




Ervaring van Gerda  met helderziende Lola   Ervaring van Gerda  met helderziende Lola   Ervaring van Gerda geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola ik heb u eergisteren weer mogen spreken en u
Reading is binnen 2 dagen uitgekomen we zijn weer bij elkaar dank u wel vriendelijke groet Nikita




Ervaring van Nikita met helderziende Lola   Ervaring van Nikita met helderziende Lola   Ervaring van Nikita geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lieve lola .wat een aanwinst ben jij op deze lijn.zo moeilijk bereikbaar maar begrijpelijk.bedankt voor het mooie zuivere duidelijke consult. je draait er niet om heen en je humor geweldig en ook zo heerlijk aards ben je.en zo mede levend met de mensen.dat siert jou echt...wat ben jij kei hard terug gekomen na zo zware transformatie.jij zult zeker nog vele mensen gelukkig maken en gerust stellen.bedankt lieve lola.je bent echt een topper op de lijn.liefs eliese
P.s ik hoop dat ik er vanavond nog door heen kan komen om je te spreken.




Ervaring van Eliese met helderziende Lola   Ervaring van Eliese met helderziende Lola   Ervaring van Eliese geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola
Ik heb je ongeveer een maand geleden gesproken over werk. Je deed een voorspelling en het leek voor mij te mooi om waar te zijn. Stiekem geloofde ik het niet. Desondanks is het toch uitgekomen. Precies zoals je had gezegd en binnen de gegeven tijd. Ik heb je beloofd om het te laten weten, dus bij deze.
Grotjes Angelique.




Ervaring van Angelique met helderziende Lola   Ervaring van Angelique met helderziende Lola   Ervaring van Angelique geplaatst op 23 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola ik heb je weer mogen spreken het duurde even voordat ik je aan de lijn had, je was de hele tijd in gesprek maar gelukkig ben ik er doorheen gekomen, jij bent voor mij toch echt de gene waarbij ik altijd terecht kan met me vragen, en elke keer weer krijg ik een prachtige Reading, die elke keer weer uitkomt en klopt, ik wil je weer hartelijk bedanken voor je hulp dikke kus Nikita.




Ervaring van Nikita  met helderziende Lola   Ervaring van Nikita  met helderziende Lola   Ervaring van Nikita geplaatst op 20 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik heb een mooie reading mogen ontvangen van deze zuivere vrouw, die handvaten die ze mij heeft aangerijkt ga ik ontzettend veel aan hebben, dank je lieve lola ga je zeer zeker weer bellen liefs Dolf.




Ervaring van Dolf  met helderziende Lola   Ervaring van Dolf  met helderziende Lola   Ervaring van Dolf geplaatst op 20 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola je bent een topper alles is uitgekomen binnen 1 week wat je zei. Youre the one for me, je bent de beste van de lijn, ik probeer vanavond nog te als ik er tussen door kom liefs Amy.




Ervaring van Amy met helderziende Lola   Ervaring van Amy met helderziende Lola   Ervaring van Amy geplaatst op 20 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Dank voor je mooie adviezen Lola! Echt geweldig ben je! Ik bel je snel. xxx J




Ervaring van Josť met helderziende Lola   Ervaring van Josť met helderziende Lola   Ervaring van Josť geplaatst op 17 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Weer eens naar Lola gebeld en ben weer super gerust gesteld. Mensen zit je even vast bel haar ze is heel goed. Lola en Lobke de best.




Ervaring van maggy met helderziende Lola   Ervaring van maggy met helderziende Lola   Ervaring van maggy geplaatst op 15 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik heb net van Lola een waanzinnige reading gehad zo veel rust en duidelijk zij is puur en echt zegt waar het op staat een topper, zeer dankbaar.




Ervaring van Gerrit  met helderziende Lola   Ervaring van Gerrit  met helderziende Lola   Ervaring van Gerrit geplaatst op 12 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Liefe Lola ik heb u weer mogen spreken en ik ben u elke keer weer zo dankbaar voor u mooie readingen elke keer weer kippenvel als ik u spreek krijg ik meteen een rustig gevoel wil u weer hartelijk bedanken vriendelijke groet Nikita




Ervaring van Nikita  met helderziende Lola   Ervaring van Nikita  met helderziende Lola   Ervaring van Nikita geplaatst op 8 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lola is mijn favoriet.. de beste op de lijn, echt een aanrader. Grtjes Moon




Ervaring van Moon met helderziende Lola   Ervaring van Moon met helderziende Lola   Ervaring van Moon geplaatst op 5 mei 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola ik vindt u echt een positieve vrouw en heel zuiver ik wil u hartelijk bedanken voor het mooie consult die ik van u heb gekregen wat u onmogelijk kon weten liefs Keesje.




Ervaring van Keesje  met helderziende Lola   Ervaring van Keesje  met helderziende Lola   Ervaring van Keesje geplaatst op 22 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik heb een geweldig puur consult gehad dingen die ze niet kon weten wist ze mijn te vertellen eng gewoon wil u hartelijk bedanken liefs richard.




Ervaring van Richard met helderziende Lola   Ervaring van Richard met helderziende Lola   Ervaring van Richard geplaatst op 22 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik heb weder om even met Lola gesproken en weer de spijker op zijn koppie geslagen ze is een echt eerlijk en recht door zee medium, zo maak je ze zelden tot niet meer mee blijf zo als je bent ik heb zo veel aan jou dank je,Lola topper.




Ervaring van Soof met helderziende Lola   Ervaring van Soof met helderziende Lola   Ervaring van Soof geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,

Jouw voorspelling is weer uitgekomen (zoals altijd), we hebben elkaar gezien!! Dankjewel voor je geduld en hopelijk wordt alles na een paar maanden een stuk stabieler.




Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Beste Lola ik wil u weer bedanken voor u mooie Reading ik hoef u nooit wat uit te leggen zodra ik u aan de lijn heb voelt u me meteen aan bedankt liefs Nikita




Ervaring van Nikita met helderziende Lola   Ervaring van Nikita met helderziende Lola   Ervaring van Nikita geplaatst op 15 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Heb net zo een zuivere legging van haar gehad het klopte gewoon zo eng kreeg er kippevel van dingen die ze onmogelijk kon weten vertelde ze mij lola is goud waard. Dank je wel lieverd heb er echt super veel aan ben je ontzettend dankbaar liefs sophie.




Ervaring van Sophie met helderziende Lola   Ervaring van Sophie met helderziende Lola   Ervaring van Sophie geplaatst op 9 april 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,

Ik wil je bedanken voor je hulp en inzichten de afgelopen tijd. Steeds heb je gelijk. Heel erg bedankt.

Liefs




Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D met helderziende Lola   Ervaring van D geplaatst op 26 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola, ik wil je bedanken voor je mooie werk. Je bent zo krachtig. Ik voel me alweer een stukje beter gelukkig. Bel dit medium op zij is de beste. Veel liefs, Ing.





Ervaring van Ing met helderziende Lola   Ervaring van Ing met helderziende Lola   Ervaring van Ing geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Dank je wel, laat je weten of A. en ik in relatie komen. En ook laat ik het je weten of mijn merrie voor maandag is bevallen. Xx




Ervaring van Ingrid met helderziende Lola   Ervaring van Ingrid met helderziende Lola   Ervaring van Ingrid geplaatst op 23 maart 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Heel aardig en to the point. Geeft goed advies en ze is doortastend. Heb weer vertrouwen en rust gekregen, dank. Lola U bent nauwelijks te pakken te krijgen maar vandaag lukte me dit wel. Blij jouw rake spreuken en eigen gezegdes weer te horen, ik put er zoveel moed uit. Nooit veranderen lieve dame.




Ervaring van Fien met helderziende Lola   Ervaring van Fien met helderziende Lola   Ervaring van Fien geplaatst op 3 februari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,
Je bent een geweldig mens. Ik ben zo blij met jou.
Je draait er niet omheen en geeft gelijk antwoord. Je voorspellingen zijn uitgekomen. Ook met de tijdsaanduiding zat je bij het rechte eind.
Dank je wel voor alles. Dank je wel voor je steun en medeleven. Liefs, Aartie




Ervaring van Aartie met helderziende Lola   Ervaring van Aartie met helderziende Lola   Ervaring van Aartie geplaatst op 12 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola,
Wat een fijn gesprek zojuist! Je zei meteen rake dingen die je niet zomaar kon weten. Tijdens het gesprek hebben we ook kunnen lachen, heel bijzonder! Blijf zoals je bent. Heel veel liefs, de dame die het deep down ook al voelt en eigenlijk bevestiging wilde. Ps. Ik hou je op de hoogte.




Ervaring van Anoniem met helderziende Lola   Ervaring van Anoniem met helderziende Lola   Ervaring van Anoniem geplaatst op 10 januari 2023
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Topper.




Ervaring van Ik met helderziende Lola   Ervaring van Ik met helderziende Lola   Ervaring van Ik geplaatst op 27 juni 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve Lola ook al spreek ik je niet zo vaak meer je zat altijd goed met je voorspellingen. Nog steeds doe je het super je bent en blijft een topper.




Ervaring van Mokkel met helderziende Lola   Ervaring van Mokkel met helderziende Lola   Ervaring van Mokkel geplaatst op 5 maart 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Ik plaats graag een berichtje voor Lola omdat haar voorspellingen echt altijd uitkomen . Ik bel haar vaak en als ik haar spreek dan heb ik weer moed . Ze is heel snel , heel lief en heel goed . Ook haar tijdsaanduiding klopt meestal .
Daarom bel ik haar ook heel graag .
Dankjewel lieve Lola
Xx K.




Ervaring van K met helderziende Lola   Ervaring van K met helderziende Lola   Ervaring van K geplaatst op 23 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  Lieve lo. Je bent echt met recht een topper van een vrouw medium. Eerlijk oprecht en humor erbij.
En je consulten zijn ook uit gekomen en binnen tijdsbestek wat jij zei.
Wow geen woorden voor jou respect echt voor jou. Tot snel bedankt voor alles.




Ervaring van Ma met helderziende Lola   Ervaring van Ma met helderziende Lola   Ervaring van Ma geplaatst op 17 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  


Ervaringen van bezoekers met helderziende Lola
  Ervaring met helderziende Lola
  wat ben je een lieve vrouw ik hoop echt dat het mag uitkomen ik kijk er naar uit.
Heel erg bedankt .




Ervaring van maggy met helderziende Lola   Ervaring van maggy met helderziende Lola   Ervaring van maggy geplaatst op 16 februari 2022
Plaats zelf een ervaring Bel met Lola  



 

Ervaring over onze helderzienden plaatsen

Home

Helderziendedenhaag.nl - ervaring schrijven over helderziende
 
  Kies een helderziende Kies een helderziende:  
  Waardering overhelderziende Waardering:          
  Naam voor Helderziendedenhaag.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Helderziendedenhaag.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met helderziende Uw ervaring:  
  Code helderziende Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Helderziendedenhaag.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Helderziende worden